Saturday, December 12, 2009

Saya dibuli oleh Ibu....

Assalamualaikum wbt.

Ibu dan abah kena belajar sungguh2 bermula dari blok ni. Sebab ibu dan abah akan ada 1st Professional Exam pada bulan 5 nanti. Ibu kate, 2 tahun belajar sekali exam jer. Iffah harap ibu dan abah rajinlah mengulangkaji pelajaran yer. He3, bagi nasihat plak..

Maybe untuk hilangkan tension, ibu telah merakam gambar2 iffah dibuli. Emm, ye ke? Takde la. Iffah ni yg nak sangat pakai telekung macam ibu, jadi ibu ambiklah gambar iffah buat kenangan. Senang hati melihatnya. Ibu kate, budak nakal ni bijak tau. Ameen. He3~





Ibu: Moga iffah jadi anak yang solehah dan membantu ibu abah study. Bila iffah nakal sangat, tension ibu tau. Tapi saaayang iffah selalu..Nanti ibu beli telekung kanak2 untuk iffah solat,k..





Tata semua..See you next time..Wassalam

3 comments:

  1. hehe..comel la iffah pakai telekung

    ReplyDelete
  2. suke btul iffah pakai telekung ibu, ye...sian iffah, nak bukak telekung sampai tangan terkeluar kat bahagian muka gitu.

    ReplyDelete
  3. To Nadiah Sidek: Terima kasih, doakan iffah membesar sihat macam safiyyah yer.

    To teh: Hehe..sian gak tgk dia nangis nak kuar balik..tapi iffah jugak yang suke sangat nak pakai telekung tu..ada masa nanti nurul ingat nak beli telekung kecik utk dia solat..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...