Monday, November 16, 2009

Selamat hari lahir untuk diriku..

Assalamualaikum...

Saya dah lama tak update article dalam blog ni... Maybe sibuk sikit baru2 ni..

Skang ni hanya nak tayang kad hepi birthday hadiah dari sahabat saya dari gombak...nazirah namanya...saya doakan awak berbahagia slalu yer jie..thanks a lot..


Huhu...dah semakin tua usia ni rupanya..ayah saya dulu pun kahwin dengan mak saya masa usia 22 tahun...saya menang lah kalu gitu, sebab saya kahwin umur 19 tahun...sekarang, dah ada bayi usia 1 tahun 3 bulan...alhamdulillah...hehe

3 comments:

  1. salam mak lang..syifa' ada jer wish mak lang kat blog syifa'..mak lang tak respon apa2 pun..sedihnyer..uwaaaaa..

    ReplyDelete
  2. Eh, ye ke syifa'?....jap, mak lang cek,k..

    ThankQ teh..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...